Ramona Pelz Photography || 30th Birthday

Al het hele jaar ben ik bezig met het uitwerken van ideetjes en het plannen voor mijn 30ste verjaardag. Gisteren is dan ook de eerste grote stap gemaakt!

Ik heb een locatie gereserveerd!

Waar zeg ik nog even niet, want het moet natuurlijk geen project X gaan worden. I’m a girl on a budget ish

Nu zijn er natuurlijk mensen die gaan roepen of denken, ‘jeetje Ramona waar hou je je nu al mee bezig.’ Maar ja dat heb je als nieuwjaarskindje, je moet rekening houden met nieuwjaarsborrels en gisteren hoorde ik ook nog dat er op die zelfde avond een prinsenproclamatie is. Ik bedoel maar 😉

Maar goed! De locatie is gereserveerd, drank en snacks worden verzorgd, de taarten heb ik al besteld. Het lijstje met wie ik wil uitnodigen is bijna klaar, slingers en ballonnen heb ik op mijn vizier. Ik zal vast nog iets vergeten, maar ach tijd zat. 

Want ik heb nog een dikke 4 maanden de tijd, om de verdere aankleding van het feestje te verzorgen en natuurlijk de uitnodigingen te maken.
Ook hiervoor heb ik al allerlei leuke ideeën in mijn hoofd, chaoot die ik kan zijn zal dat nog even duren voordat ik dit concreet heb omgezet in wat ik wil.  (nee ik ga zelf niet cakesmashen, al had dat natuurlijk wel gekund)

En na mijn verjaardag, neem ik dan ook lekker een weekje vrij! Zodat ik even alle mijlpalen van de afgelopen 2 jaar voor mezelf kan vieren.
Van 7 tot en met 13 Januari worden dan ook geen shoots ingepland en kan het voorkomen dat berichten later dan gebruikelijk worden beantwoord.

Bijna weekend! Fijne vrijdag,
Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *